top of page

Opleidingen

Heel Holland bakt….gezonde & lekkere pizza’s!
 

Steeds meer consumenten en (horeca) professionals ontdekken hoe smaakvol licht verteerbare en culinaire pizza’s zijn. De honger naar (vak)kennis groeit: want hoe maak je zelf het juiste deeg en bak je een gezonde en smaakvolle pizza?
 

Samen met hun team brengen Marcel Losekoot en Salvatore Germana jou de kneepjes van het ambachtelijke pizza bakken bij. Of je nu foodie bent of een horecaprof, je kunt bij ons terecht. Van een driedaagse basiscursus tot een SVH-erkend diploma voor master pizzaiolo.

"Het is al jaren mijn grote passie om pizzabakkers in Nederland naar een hoger niveau te tillen en op die manier de van oorsprong lekkere en voedzame Italiaanse pizza in ere te stellen."  - Marcel Losekoot over zijn missie in het vakblad Bakkerswereld.

Bekijk hier de pizza-opleidingen die we in huis hebben.

Samen met zijn team brengt Marcel Losekoot jou de kneepjes van het ambachtelijke pizza bakken bij. Of je nu foodie bent of een horecaprof, je kunt bij ons terecht! Om je te helpen bij de keuze van de pizza-opleiding die bij jou past, hebben we ons cursusaanbod overzichtelijk in een schema hieronder gezet:

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Kijk hier alvast voor de cursusdata. Is jouw passie voor het maken van gezonde pizza’s aangewakkerd? Ga dan hier naar het aanmeldformulier.

"In onze pizzaschool en ons recent geopende pizzastudio in Bilthoven, combineren wij ambachtelijke tradities met moderne technieken om een diversiteit aan verschillende gezonde én lekkere pizza’s te ontwikkelen." - Marcel Losekoot over zijn lesaanbod in vakblad Bakkerswereld.

bottom of page