top of page

Opleidingen

Heel Holland bakt….gezonde & lekkere pizza’s!
 

Steeds meer consumenten en (horeca) professionals ontdekken hoe smaakvol licht verteerbare en culinaire pizza’s zijn. De honger naar (vak)kennis groeit: want hoe maak je zelf het juiste deeg en bak je een gezonde en smaakvolle pizza?
 

Samen met hun team brengen Marcel Losekoot en Salvatore Germana jou de kneepjes van het ambachtelijke pizza bakken bij. Of je nu foodie bent of een horecaprof, je kunt bij ons terecht. Van een driedaagse basiscursus tot een SVH-erkend diploma voor master pizzaiolo.

"Het is al jaren mijn grote passie om pizzabakkers in Nederland naar een hoger niveau te tillen en op die manier de van oorsprong lekkere en voedzame Italiaanse pizza in ere te stellen."  - Marcel Losekoot over zijn missie in het vakblad Bakkerswereld.

Bekijk hier de pizza-opleidingen die we in huis hebben.

Samen met zijn team brengt Marcel Losekoot jou de kneepjes van het ambachtelijke pizza bakken bij. Of je nu foodie bent of een horecaprof, je kunt bij ons terecht! Om je te helpen bij de keuze van de pizza-opleiding die bij jou past, hebben we ons cursusaanbod overzichtelijk in een schema hieronder gezet:

Ontvang een STAP-budget subsidie van 1.000 euro!

Per 1 maart 2022 is de nieuwe subsidieregeling stimulering arbeidsmarktpositie (STAP) in werking getreden. Werkenden en werkzoekenden kunnen het zogeheten STAP-budget - naast de gebruikelijke opleidingsbudgetten van de werkgever - gebruiken voor allerlei vormen van ontwikkeling, zoals opleidingen, cursussen en trainingen. Zo kun je de subsidie ook gebruiken voor de BASIS, PROF en MASTER opleidingen van de Pizza Academy. 

 

Het STAP-budget bedraagt maximaal € 1.000 per persoon (inclusief btw). Kost de scholing meer dan € 1.000, dan dien je zelf (of je werkgever) het meerdere zelf betalen.

Het eerstvolgende aanvraagtijdvak start op: 3 juli 2023 om 10.00 uur. Doe je aanvraag zo snel mogelijk na openstelling van een aanvraagtijdvak, want er is een beperkt budget per aanvraagtijdvak en op=op.

 

Vraag je STAP-budget aanvraagformulier minimaal 2 werkdagen vooraf aan bij de Pizza Academy. Daarna ontvang je je STAP-bewijs.

Je kunt in een aanvraagtijdvak STAP-budget aanvragen voor een opleiding met een bepaalde startdatum. Meer informatie op www.stapuwv.nl

 

Voorwaarden:

  • Je aanvraag dient minimaal 4 weken voor de start van je opleiding bij ons binnen te zijn!

  • Je hebt dit jaar nog niet eerder de STAP-Subsidie toegekend gekregen.

  • Je bent minimaal 18 jaar of nog niet met pensioen.

  • Je werkt in loondienst, bent ondernemer of hebt geen werk.

  • Je scholing start binnen 3 maanden na afloop van het tijdvak waarin je de STAP-subsidie hebt aangevraagd.

  • Je ontvangt op het moment van de aanvraag geen studiefinanciering, lerarenbeurs of tegemoetkoming schoolkosten voor meerderjarigen.

Meld je op tijd aan voor de opleiding en ontvang een STAP-aanmeldingsbewijs.

STAP-budget

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Kijk hier alvast voor de cursusdata. Is jouw passie voor het maken van gezonde pizza’s aangewakkerd? Ga dan hier naar het aanmeldformulier.

"In onze pizzaschool en ons recent geopende pizzastudio in Bilthoven, combineren wij ambachtelijke tradities met moderne technieken om een diversiteit aan verschillende gezonde én lekkere pizza’s te ontwikkelen." - Marcel Losekoot over zijn lesaanbod in vakblad Bakkerswereld.

bottom of page