top of page
Ontdek de pizzaiolo in jezelf

Salve! Welkom bij de pizza-ontwikkelaars

Elke dag werken wij enthousiast aan onze ultieme missie: het ontwikkelen van de beste basis voor pizza.  

Als jij als horeca professional of pizzaliefhebber op zoek bent naar gastronomische pizza dan ben je benvenuto bij de Pizza Academy. Vakmanschap en oprechte aandacht voor voedsel zijn voor ons de ingrediënten die de pizza weer terugbrengt naar de gastronomische waarden; voedzaam, gezond, smaakvol en verrassend.

Als enige branche erkende opleider leren wij jou de fijne kneepjes  van de pizzabakkerij. Daarnaast helpen wij horecaprofessionals met de ontwikkeling van hun pizzaconcept, receptuur of leveren wij gastronomische pizzabodems.

Naast serieuze, gezonde en voedzame kost is pizza ook fun! Dus heb je zin in een ontspannen workshop pizza bakken (en eten) met je collega’s, vrienden of familie? Daar zorgen wij ook graag voor want: pizza brengt mensen samen.

Voor wie is de Pizza Academy?

Voor wie is de Pizza Academy?

Video afspelen

Maak hieronder je keuze uit ons aanbod:

PIZZAIOLO
OPLEIDINGEN

Pizza Academy_pizza profs_deeg maken_studenten.jpeg

Ontdek de pizzaiolo in jezelf!

Ben jij een fervent pizzafan of als horecaprof bovenmatig geïnteresseerd in wat je met pizza in jouw horecabedrijf kunt doen?

Maak kennis met de basistechnieken of stoom meteen lekker door naar een SVH-erkend diploma als pizzaiolo master. Wakker je passie voor pizza bakken vandaag nog aan!

 

PIZZA
WORKSHOPS

workshop_edited.jpg

Een overheerlijke belevenis

Heel Holland bakt… gezonde en smakelijke pizza’s! De authentieke, Italiaanse pizza is hot. Net als het zelf bereiden van het deeg en de toppings. Het maken én eten van gezonde, licht verteerbare pizza’s is FUN.
 

Wil je als non-professional de pizzaiolo in jou ontdekken? Dan is de workshop Pizzabakker in 1 dag echt iets voor jou. Of boek met je familie, vrienden, buren onze workshop Pizza 4fun. Dit is hét groepsuitje in Italiaanse sferen met diner of lunch.