top of page

Van pizza recept tot concept

Van pizza-concepten voor ondernemers in de horeca, retail of (pizza)bakkersbranche kent Marcel de voetangels en klemmen. Hij heeft jarenlang eigen pizzeria's gerund en heeft de laatste jaren tientallen ondernemers geholpen met hun pizzaconcept. Marcel spart graag met jou over:
 

  • het ontwikkelen van je eigen pizza recepturen waarmee jij de pizza bakt die passen bij jouw doelgroep;

  • de cijfers van een succesvol pizza concept zodat jij weet waarop je moet en kunt sturen;

  • branding voor je pizza concept zodat jouw business als een geoliede machine loopt;

  • de laatste pizza trends en hoe je hierop inspeelt.

Pizza conceptontwikkeling

Vooraf neemt Marcel jouw pizza concept door en bespreken jullie de doelgroep waarvoor jij pizza's gaat bakken. Jullie kijken naar de apparatuur die je nodig hebt en of je wel of niet gaat bezorgen. 

Vervolgens ontwikkelt Marcel samen met jou een unieke receptuur die helemaal past bij de behoefte van jouw klant of gast. Deze receptuur ga je uitgebreid (voor)proeven. 

Daarna bespreken jullie de cijfers - zodat jij weet waarop je moet en kunt sturen - de ideale pizza kaart en beantwoordt hij jouw vragen.

Marcel doet dit vanuit zijn achtergrond als innovator en new business developer. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het opzetten van bedrijven voor anderen, maar ook voor zichzelf. Hij boekte daarbij grote successen, maar maakte ook diepe dalen mee. Daardoor weet hij als geen ander wat de voetangels en klemmen zijn voor het succesvol lanceren van een nieuw concept.

Deze waardevolle kennis en (levens)ervaring deelt hij graag met jou.

Wil jij een concreet voorstel voor jouw pizza concept of pizza

recept?

Maak dan een kop-koffie-afspraak en  bekijk samen of Marcel iets voor jou kan betekenen.

Marcel Losekoot_de Pizza Academy
bottom of page