PIZZAIOLO BASIS 

Het doel van deze cursus is het opdoen van een basiskennis als (hulp)pizzabakker. Na afronding ben je in staat om zelfstandig pizza te bakken. Ervaring is niet nodig.

Praktijk

 

Pizzatechniek

  • Klassiek pizzadeeg zetten

  • Kneedtechnieken

  • Recepten & calculeren

  • Opbollen

  • Openen bodem en beleggen

  • Gebruik pizzaschep

  • Bakken

  • Saus maken en toppings

 

Theorie

Pizzatechniek

  • Tarwesoorten en gebruik

  • Directe meelsoorten

  • Bestanddelen deeg

  • Recepturen & proces

  • Kneedtechnieken

  • Gisting/ fermentatie

  • Rijzen en rijpen van deeg

  • Watertemperatuur formule

 

Prijs:                         € 849 (BTW-VRIJ)

Cursusdagen:           3

Lestijden:                  9.30 – 16.30 uur (ma + di + ma)

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Vreugdenhillaan 48, 3526 ZA  Utrecht|  info@pizzaacademy.nl |  Tel. 030-20 720 21

© 2023 by De Pizza Academy