
Italiaanse workshop Pasta maken
Workshop authentieke Italiaanse pasta maken door Massimiliano Crocetti
Beschrijving van de dienst
Data: zaterdag 13 december 2025 en 10 januari 2026 Ontvangst met een welkomstdrankje en focaccia. Ontdek de kunst van échte Italiaanse pasta! In deze eendaagse workshop leer je stap voor stap hoe je verse pasta, heerlijke sauzen en traditionele vullingen maakt en aan het einde van de dag geniet je samen van een compleet Italiaans diner met bijpassende wijnen. 🍕 Programma: • Aanvangsttijd 16:00 uur • Welkomstdrankje en introductie • Theorie en geheimen leren over meelsoorten, eieren en pastatexturen Bereiding van: • Bolognese saus • Pesto alla Genovese • Besciamella voor lasagne • Vers pastadeeg (eieren en bloem) • Ravioli vulling Hands-on koken: • Tagliatelle, Pappardelle, Gnocchi, Lasagne, Ravioli maken • Sauzen: carbonara en tomaat en basilicum Gezamenlijk diner aan lange tafels met bijpassende wijnen: Pappardelle Bolognese - Gnocchi met Pesto - Tagliatelle van tomaat en basilicum - Lasagne - Ravioli met boter en salie - Tagliatelle met carbonara 🇮🇹 Laten we met z'n allen genieten van het diner - op z'n Italiaans! 📍 Locatie: De Pizza Academy, Hessenweg 110, De Bilt 🕔 Tijden: start 16:00 einde 21.00 uur 💰 Prijs: Inclusief diner, drankjes en wijn 💡 Bonus: Ontvang een € 25 voucher voor de "Basis online" cursus om je kennis te verdiepen met praktijkvideo's wanneer het jou uitkomt - voor of na deze cursus. Dit is een 1-daagse cursus waaraan maximaal 15 personen kunnen deelnemen en je kunt maximaal 4 personen tegelijk aanmelden. Vol=Vol
Contactgegevens
030-2072021
aanmeldingen@pizzaacademy.nl
Hessenweg 110, De Bilt, Nederland
