PIZZAIOLO BASIS 

Het doel van deze cursus is het opdoen van een basiskennis als (hulp) pizza bakker. Na afronding ben je in staat om zelfstandig pizza te bakken. Ervaring is niet nodig.

Praktijk

 

Pizza techniek:
 

  • Klassiek pizzadeeg zetten

  • Kneedtechnieken

  • Recepten & calculeren

  • Opbollen

  • Openen bodem en beleggen

  • Gebruik pizzaschep

  • Bakken

  • Saus maken en toppings

 

Theorie

Pizza techniek:
 

  • Tarwesoorten en gebruik

  • Directe meelsoorten

  • Bestanddelen deeg

  • Recepturen & proces

  • Kneedtechnieken

  • Gisting/ fermentatie

  • Rijzen en rijpen van deeg

  • Watertemperatuur formule
     

 

Prijs: € 849 (btw-vrij)

​Cursusdagen: 3

Lestijden: 9.30 – 16.30 uur (ma + di + ma)

 

PIZZANIEUWS ONTVANGEN?

Hessenweg 110, 3731 JM De Bilt, info@pizzaacademy.nl |  Tel. 030-20 720 21

  • Pizza Academy facebook

© 2020 by De Pizza Academy | Algemene voorwaarden