top of page

Pizzabakker(s) productie

16-40 uur p/w

 

Als pizzabakker maak je deeg en maak je verschillende soorten pizzabodems. Je werkt in de bakkerij van de Pizza Academy in Bilthoven. Hier maken wij met ons team duizenden pizzabodems voor (top)restaurants in Nederland en België.  Opleiding en training maakt deel uit van de inwerkperiode.

  

Wat ga je doen?

 

Jouw belangrijkste taken:

  • deeg maken;

  • portioneren en opbollen (machinaal);

  • handmatig openen of steken van pizzabodems;

  • schoonmaakwerkzaamheden.

 

Wie ben jij?

 

Als pizzabakker ben je medeverantwoordelijk voor de productie en kwaliteit van onze pizzabodems. Je bent een belangrijke schakel om de lekkerste pizzabodems te maken voor de horeca. Je neemt verantwoordelijkheid en streeft naar perfectie.

 

  • Je vindt het fijn om in een productieteam te werken;

  • bent flexibel;

  • wilt hard werken in een gemotiveerd team waar je het “samen” doet;

  • houdt van pizza en ben je een enthousiast en vrolijk persoon.

 

Wat bieden wij?

Als pizzabakker werk je tussen 7.30 en 18.00 uur (afhankelijk van jouw rooster). Naast goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bieden we je een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Wij investeren graag in enthousiaste collega’s. Daarom kan je bij de Pizza Academy diverse pizza-opleidingen volgen tot SVH-erkend pizzabakker of Master in Pizza.

Voor meer informatie, ga naar de bakkerij.

bottom of page