top of page

Pizza4fun workshop voor groepen en bedrijven

Pizza is fun!

Samen eten maken en genieten van la bella vita met pizza en een glas Chianti, dat kunnen de Italianen als de beste. Ontdek samen met je collega’s, vrienden of wie dan ook hoeveel fun het bereiden van een bellisima pizza jou brengt.

Boek bij de Pizza Academy het ultieme groepsuitje dat voor verbinding zorgt!

 

Je leert van A tot Z hoe je een overheerlijke pizza maakt in een steenoven. Alle stappen in het bereidingsproces komen aan bod: van het basisdeeg tot de pizza topping.

Aan het eind van de avond ken je het ultieme recept van het beste, licht verteerbare deeg, het geheim van een smaakvolle saus en ontdek je de technieken voor het maken van de perfecte, krokante korst. Daarbij maak je gebruik van pure en kraakverse ingrediënten.

Ontdek jouw verborgen pizzatalent!

Dit staat er op het programma:

Workshop van 3 of 4 uur

Drink di benvenuto (welkomstdrankje)

Antipasti: focaccia en tapenades

Uitleg over het pizzaproces

Het verhaal achter het maken van het deeg

Het bereiden van de perfecte pizzabodem

De techniek van het opscheppen van je deeg met de pizzaschep

Beleg je eigen pizza met authentieke Italiaanse

ingrediënten

Het afbakken van de pizza’s in een ambachtelijke Italiaanse steenoven

Lekker aanschuiven met zijn allen als een grote Italiaanse familie aan een lange tafel

Aanvang en duur van de workshop:

Duur: 3 of 4 uur (afhankelijk van keuze workshop).

 

Ontvangst in overleg te bepalen tussen 16.00 en 18.00 uur. Aantal deelnemers: 12-50 personen. Het definitief aantal s.v.p. uiterlijk 5 dagen van te voren doorgeven aan aanmeldingen@pizzaacademy.nl

Locatie: de Pizza Academy in De Bilt, nabij Utrecht. Lekker centraal in Nederland gelegen.

Type workshop: Classico of Grande.

Parkeren is GRATIS bij onze trainingslocatie in De Bilt.

We zijn bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bedrijfsuitjes Pizza Academy

Review

" Als afdelingsuitje hebben we met 25 personen de Grande-workshop gedaan. Het was een groot succes. Veel collega's waren er erg enthousiast over, en ik ook. Marcel en Salvatore weten een ontspannen, gastvrije sfeer te maken, op een mooie locatie tussen het groen, toegankelijk, speciale dieetwensen geen probleem. En last but not least, al spelenderwijs leer je hands-on de fijne kneepjes van het pizza maken. Met alle insider tip & tricks die je uit de boeken (de pizzabijbel) of van de tv-chefs nooit te weten krijgt.

Zelfs het opgooien van de pizza's hebben we geoefend. Dat was hilarisch. En uiteindelijk met als resultaat een overheerlijke pizza die je met je eigen handen hebt gemaakt. Gezamenlijk opgepeuzeld onder het genot van een glas wijn. Echt een topper deze Pizza Academy. Wel een minpuntje: de pizza was té lekker. Binnen no time had ik hem op en het smaakte zeker naar meer

Cornelis Tuinenburg

bottom of page