top of page

Gastronomische pizza bodems

Als je als horecaprofessional op zoek bent naar gastronomische pizza, dan ben je benvenuto bij de Pizza Academy. Vakmanschap en oprechte aandacht voor voedsel zijn voor ons de ingrediënten waarmee je de pizza weer terugbrengt naar gastronomische waarden, zoals voedzaam, gezond, smaakvol en verrassend. Bij de Pizza Academy hebben we één missie: gezonde en lekkere pizza’s op de kaart zetten in Nederland. Dat doen we door pizzabakkers op te leiden en samen met restaurateurs maatwerk-pizzabodems te ontwikkelen.​

De Pizza Academy lanceert een nieuw pizza-concept "Pinsana"

Pinsana is een nieuw concept van de Pizza Academy. Daarmee serveer jij als horecaondernemer eenvoudig gastronomische pizza’s zonder dat je een volleerde pizzabakker hoeft te zijn en grote investeringen hoeft te doen. Wij leveren jou een gastronomische pizza waaraan je zelf alleen een finishing touch hoeft te geven. Lekker easy peasy! Pinsana is het antwoord op de vraag van de consument naar gezonde, hoogwaardige pizza’s en bites.

Wil jij weten of pizza bij jou op de kaart
of in het assortiment past?

De Pizza Academy_heerlijke versbereide pizza's leren maken

Meld je aan voor de GRATIS Pizza Proeverij. Dit is de beste optie als je nog niet weet welke pizza past bij jouw gast of consument. Je komt te weten welke pizza het beste binnen jouw concept past en hoe je deze kunt verkopen.

Pizza Academy

Vraag ons gratis sample pakket aan via de link hieronder. Dit is een goede optie als je al weet dat je pizza's gaat aanbieden en lekkere toppings voor jou geen geheimen meer kennen. 

Lees hier wat top-chef's over ons vertellen!
Tevreden klanten, dat is ons doel, wij zijn blij met hun reviews

Het team van Le Pristine is geïnspireerd door De Pizza Academy.

Hierdoor hebben wij nu een fantastisch product op de kaart staan. "

Sergio Herman, sterrenkok

bottom of page